Online les en ATEX Praktijkdagen in Appingedam

Let op! Berichten kunnen verouderd zijn, controleer altijd de actuele wet- en regelgeving.
Leestijd: 2 minuten

Vanaf 2023 geven we diverse cursussen via Teams gecombineerd met praktijkdagen in Appingedam. Tijdens de live-stream via Teams geven we de theorie. Daarna volgt een praktijkdag op onze praktijklocatie in  Appingedam. Tijdens de live-stream kun je jezelf goed voorbereiden op de praktijk. Op de praktijkdagen ga je, afhankelijk van de cursus, bijvoorbeeld het zoneren toepassen, explosieveilige apparatuur aansluiten of inspecteren, metingen doen, etc.

Online via Teams
De theorie van de cursussen behandelen via een Teams-meeting. Vooraf ontvang je het cursusboek en tevens krijg je toegang tot de online leeromgeving. In de online leeromgeving vind je oefeningen, video’s, etc.
Tijdens de live-stream leggen niet alleen theorie uit, maar laten we apparatuur zien en maak je oefeningen in de online leeromgeving. Er is voldoende gelegenheid om tijdens de Teams-meeting je vragen te stellen.

Praktijkdagen in Appingedam
In onze ATEX praktijklokalen kun je ATEX van dichtbij ervaren. Veel explosieveilige apparatuur is werkend te zien of je sluit het zelf aan tijdens de praktijktraining. Afhankelijk van de cursus gaan we inspecteren of metingen uitvoeren.

Hartmann buis
Hartmann buis
Montage drukvaste wartel
Smeultemperatuur bepalen
Smeultemperatuur bepalen
meting-luchtdebiet
Meting-luchtdebiet
magneet gekoppelde pomp gedemonteerd
Magneet gekoppelde pomp gedemonteerd