Webshop en online leeromgeving: wat is er nieuw?

Let op! Berichten kunnen verouderd zijn, controleer altijd de actuele wet- en regelgeving.
Leestijd: 2 minuten

In mei 2021 heeft IAB Ingenieurs BV haar webshop en online leeromgeving een nieuw uiterlijk gegeven en de functionaliteit verbeterd. In dit artikel lees je wat er is veranderd.

Filteren en zoeken in overzicht cursussen

De cursussen op de startpagina van de webshop worden nu weergegeven op volgorde van startdatum. Zo zie je in één oogopslag wanneer je kunt starten met de cursus van jouw keuze. De e-learningmodules kun je starten wanneer je wilt. Daarom worden deze als eerste weergegeven.

Via de filters aan de zijkant kun je zoeken op cursusonderwerp of welke cursussen er geschikt zijn voor een bepaalde functie. Ook kun je op cursusduur of eventuele benodigde voorkennis filteren.

 

Animatie van het filteren van een cursus op de nieuwe homepage van de webshop van IAB Ingenieurs

Cursusdetailpagina

In het cursusoverzicht kun je op de cursus van je keuze klikken. Je komt dan op de cursusdetailpagina. Daar vind je alle beschikbare cursus(start)data en alle details van de cursus, zoals het programma, benodigde voorkennis, wie de doelgroep is en wat je leert.

Bestellen voor meer dan 1 cursist en incompany

De webshop is zo ingericht dat het makkelijk is om meerdere cursisten aan te melden. Voor dezelfde cursus, of voor verschillende cursussen. Heb je meer dan 6 deelnemers voor dezelfde cursus en data? Dan is het voordeliger om de cursus incompany te verzorgen. Je kunt hiervoor op de cursusdetailpagina een offerte aanvragen.

 

enkele cursuspagina webshop IAB Ingenieurs met informatie over de cursus

 

Cursist toewijzen aan cursus

Nadat de order is afgerond, kun je via Mijn account -> Deelnemers toewijzen aan de bestelde cursussen. Mocht je nog niet alle details hebben, dan kun je dit ook op een later tijdstip doen. Ben je als besteller zelf cursist? Dan kun je simpelweg met 1 vinkje de cursus aan je eigen account koppelen.

Handleiding nieuw bestelproces

Op onze webshop vind je een uitgebreide handleiding terug over het vernieuwde bestelproces.

Feedback, vragen of suggesties

Heb je vragen over de vernieuwde webshop? Of is er iets niet duidelijk of werkt het niet zoals je dacht? We horen graag je feedback, zodat we de website in de toekomst nog beter kunnen maken.